Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.
Image thumbnail

Vinurile Noastre

FIECARE STICLĂ ARE O POVESTE

Vinurile Crama Unu sunt reprezentative pentru tot ce are mai bun de oferit podgoria Cotești

Merlot

Acest soi, folosit cu precădere în blendurile din regiunea Bordeaux, Franța, are arome foarte de intense si poate căpăta personalitatea terroir-ului în care a crescut. Acest lucru îi conferă o autenticitate destul de specială. Este ușor la gust, dar deloc simplu. Așteptați-vă să fiți încântați de profilul său neted și moale, fructat. .

Fetească Neagră

Este un vechi soi autohton de struguri din România, din care se obțin vinuri roșii și roze. Vinul are tente rubinii și o aromă de fructe de pădure, vișine, prune uscate și stafide negre. Este ușor condimentat, amintind de scorțișoară, piper, ienibahar sau vanilie, și este mai bogat și mai fin odată cu învechirea.

Vinurile noastre albe

-Fetească Albă este  un soi românesc, se zice ca se aseamănă cu o doamna in straie de taranca. Vinul are un corp puternic, arome de flori albe, dezvolta arome tertiaire.

-Fetească Regală. Din acest soi romanesc se fac vinuri fine, care dezvolta arome de citrice, flori de tei, soc.

-Muscat Ottonel este un soi aromat ce dezvolta arome de lychee, papaya și miere.

-Sauvignon Blanc este unul din cele mai populare soiuri albe, din care se fac vinuri fine cu aciditate mare și aromă plăcută, caracteristică.

-Rhein Riesling. Soi cu origine din zona Rinului de Sus. Din el se fac vinuri ce balanseaza perfect restul de zahăr cu aciditatea ridicată.

Language